Пређи на главни садржај

Nastupi u februaru

Subota 8.2.2014. Novi Sad
Svakog prvog vikenda u mesecu, MaTerra mesto će biti klub u kojem će se okupljati afirmisani i neafirmisani, mlađi i stariji muzičari koji će i na bini, ali i van nje deliti muzičke ideje i polako novosadsku muzičku scenu usmeravati u jednom novom smeru.

Organizatori događaja će birati grupe muzičara koji sviraju zajedno i određivati smernice u kojima će se session-i kretati. Muzičari će improvizacijom ili određenim konceptom pred publikom stvarati koncert/muziku/pesmu/zvuk.

Koncert stvara između tri i šest muzičara u jednom bloku, na svakom događaju neko drugi biće odgovoran za koncept, stil i taktiku, muzičku improvizaciju. Ovakvim susretom i razmenom stvara se nešto novo, sinteza koja je prouzrokovana sudarom različitih ljudi i njihovih inspiracija.
---------------------------------------------
Ulaz je slobodan, ali postoji benefit box iz kojeg će se finansirati dolazak muzičara koji nisu iz Novog Sada.
---------------------------------------------
Na prvom u nizu sessiona sviraju: Marko Snimić, Keckec, Darko Jovanović, Shpira, Filip Đurović, Terrabeats, Milan Milojković, Ivan Čkonjević, Sloxx, Sonja Šešlija, Zlaja, Vladimir Rašković, Predrag Vernački, Gordan Jarić, Tatjana Jurišić, Nikola Borčić...

Sessioni ovaj put počinju u 21:00h, molimo vas da dođete na vreme. Lajkovanjem Ultra Zvučni Sessioni page-a bićete obavešteni o narednim eventima. 


Subota 15.2.2014. Beograd 
ImprovE 2.14
set1: Post Global Trio (MK) & Marko Jevtić
set2: Assaf Gidron (IL) & Igor Stangliczky
set3: Igor Čubrilović & Ivan Čkonjević
http://i2.rs/
http://leila.rs/
free entrance/
kindly sponsored by Leila bar / Kreativan vikend


Snimak sa nastupa u beogradskom klubu Lejla: